Klösmöbel vit / svart med hängmatta

Mysigt med hängmatta!Klösmöbel inklädd i härlig mjuk lurvig plysch med svart sisalpelare till. Stor och mysig koja som katten kan leka och sova i och mysig hängmatta som brukar bli en favorit. En?:

SEK1,579.00
Buy
 

Relaterade produkter

Klättervägg Äventyr - Set 2

Klättervägg Äventyr - Set 2
SEK799.00

Set med klösrullar för väggmontering - så att du enkelt kan bygga en rolig klättervägg för din katt!Fördelarna är många med att göra en klättervägg för din katt. Dels får katten klättra?:

Natural Paradise Amaryllis L klösträd - Crème

Natural Paradise Amaryllis L klösträd - Crème
SEK1,549.00

Natural Paradise, det naturliga paradiset, är det bästa beviset på din ägares respekt för vem du är: mycket mer än ett husdjur. Du är en älskad familjemedlem och du förtjänar en trygg omvärld där du är uppskattad och kan känna dig hemma. Det är det vi brinner för. Vi älskar att se till att din ägares hem blir till din naturliga livsmiljö, där du kan alltid vara dig själv och följa dina naturliga instinkter. NATURAL PARADISE. DESIGNED FOR NATURAL INSTINCTS. Hej kissen, det här vore något för ditt revir! Klösträdet Amaryllis L från Natural Paradise har riktigt tjocka stammar där du kan klösa ordentligt. Du behöver äntligen inte längre använda dig av din tvåbenta väns soffa när du känner att du behöver vårda dina klor igen. Dessutom erbjuder klösträdet hela tre liggplatser - det kanske till och med blir svårt att bestämma sig! Vad, du har redan hittat din favoritplats? Jo, den ovala sängen längst upp ser väldans mysig ut, och dessutom har du hela rummet under uppsikt där uppifrån. För mer skoj: från varje etage dinglar bollar att leka med när du är på bushumör. Natural Paradise klösträd Amaryllis L i överblick Robust klösträd med slitstarka stammar att klösa på och stora liggytor Perfekt även för stora och tunga katter Stabil En tung bottenplatta av stadig plywood samt tre klösstammar bildar basen till klösträdet och gör det särskilt stabilt Extra tjocka och långa klösstammar De extra stadiga klösstammarna (Ø 14,3 cm) är lindade med stilstark natursisal. Där har katten gott om yta att klösa för den dagliga klovården. Långa Katten kan sträcka ut sig och tänja ordentligt. Stor oval mysbädd Den bekväma utkiksplattformen erbjuder gott om plats för flera katter att dåsa och vila och är utmärkt för att hålla reviret under uppsikt. Bädden har en mjuk kant att luta sig mot. Bekväm hängmatta En svängbar liggplats med ett mjukt vadderat samt kviltat överdrag att chilla och slappa på. Även detta överdrag kan tas av och tvättas i tvättmaskin i upp till 30 °C. Naturliga och hållbara material De obehandlade plattorna av äkta björkplywood härstammar från hållbart skogsbruk. Tillsammans med de ljusa stammarna av sisal är klösträdet modernt och och naturligt designat som passar till de flesta inredningsstilar. Oeko-Tex® Standard 100 certifierat Alla kuddar och överdrag är tillverkade av material som har testats för skadliga ämnen. Certifierade textilier som betonar bandet med naturen och som du kan lita på. Bekväm: 3 mjuka liggplatser, komfortabla viloplatser Inklusive plyschleksaker Med plastfötter som skonar golvet Enkelt att montera En kattdröm blir sann Färg: crème eller grå Material: trä: baltisk björkplywood kuddar: 100 % polyester (Oeko-Tex® Standard 100) klösstammar: lindade med 100 % natursisal Totala mått: max. H 127,5 x L 101 x B 79 cm (du hittar alla mått i bilagan) Notera: endast för inomhusbruk.

Kattklös Petrebels San Diego 38cm Cream

Kattklös Petrebels San Diego 38cm Cream
SEK799.00

Är en fin klösmöbel som passar små katter och ger både klor- och avslappningsmöjligheter.

Little&Bigger Klösträd Ipnos

Little&Bigger Klösträd Ipnos
SEK899.00

Katter har ett daglig klösbehov som de behöver få utlopp för. De mindre klösen lockar inte alltid utan ett gediget klösträd är det som behövs för att få ha möblerna ifred från klösmärken. Ipnos har flera våningar och är ett stadigt klös även för större katter. Använd gärna Feliway Feliscratch för att få katten att bryta dåliga möbelklösande vanor. Material: Kvalitativ blandning av kokos och sisal.

Klösstolpe trä VISO - Designed by Lotte

Klösstolpe trä VISO - Designed by Lotte
SEK699.00

Viso scratching post is loved by cats!Stilren och snygg klösstolpe till din katt, en klöspelare i ljust trä och sisalmatta. Viso ger din katt en klösyta i hemmet som ändå passar fint in med hemmets?:

Klösträd Anna Royal Cappuccino

Klösträd Anna Royal Cappuccino
SEK2,299.00

This royal scratching post looks great and takes up very little spaceKlösträd Anna från märket PetRebels är ett fint klösträd som tar upp väldigt lite golvyta i hemmet. Ett tak-till-golv-klösträd?:

Klösmöbel Trixie Salamanca 138cm Beige

Klösmöbel Trixie Salamanca 138cm Beige
SEK1,499.00

En brainmover med fyra olika moduler och fyra olika uppdrag. Låt katten försöka få ut godis ur modulerna. Tränar och underhåller katten.