Relaterade produkter

Klöstunna stor vit

Klöstunna stor vit
SEK1,499.00

Klösmöbel från Trixie med flera våningar.Toppenfin klöstunna med tre krypin med beige sisaldel och vitt lurv inuti. Snygg i hemmet och sovplatsen högst upp brukar bli väldigt populär.Storlek:100?:

Takfäste för snedtak

Takfäste för snedtak
SEK499.00

Takfäste för snedtak.OBS! Passar endast till klösträd från märket Kattens No.1

Bananaleaf Klösmöbel 1

Bananaleaf Klösmöbel 1
SEK1,299.00

Bananaleaf Klösträd - snyggt, enkelt och hållbart!Bananaleaf klösträd modell 1 är en lite enklare modell av klösträd av hög kvalitét som passar fint i hemmet. Klösträdet har en öppen sovplats?:

Ivan klösmöbel

Ivan klösmöbel
SEK559.00

Klassisk och stilren klösmöbelIvan är en mellanstor och klassisk klösmöbel med sisalpelare för klösmöjlighet samt en spanarplats längst upp som även lämpar sig för en liten catnap. Klösträd?:

Trixie Susanna Klösmöbel Svart

Trixie Susanna Klösmöbel Svart
SEK1,679.00

Trixie Susanna Klösmöbel SvartEn snygg och praktisk klösmöbel till din katt. Det här katträdet har verkligen allt för att din katt ska få en härlig plats i hemmet. Möbeln har en grotta i mocka-look, ovanpå grottan finns en sitt eller liggplats där katten kan vila. Det finns även en klöspelare som är av naturlig sisal. På toppen av klöspelaren finns gosig koja där katten kan ligga eller sitta och hålla utkik.Trixie Susanna Klösmöbel Svart har vändbara dynor och kojan ovanpå pelaren är avtagbar. Dessutom finns en skojig kattleksak på elastiskt band som katten kan busa med!Tvättråd för dynorna:Handtvätt 30 graderStorlek:90 cm hög54 × 44 cm golvplatta6 cm omkrets på sisalpelaren

Trixie Nita Klösträd Ljusgrå

Trixie Nita Klösträd Ljusgrå
SEK1,499.00

Klösmöbel med två grottor, en bädd och plattformar för din katt att utforska! En klösmöbel mer flera smarta funktioner: bland annat erbjuder den din katt flera mysiga sov- och viloplatser, förutom det stimulerar den din katts klösbehov och gör det möjligt för din katt att klättra och hålla utkik. Längd: 147 cmAnvändningKlösmöbel till katt

Klösmöbel Catit Vesper Box Walnut

Klösmöbel Catit Vesper Box Walnut
SEK1,349.00

Compact Furniture with Cozy Sleeping CubeVesper Box är en kompakt kattmöbel med modern design som verkligen gör sig fin med hemmets inredning. Klösmöbeln är utrustad med en mysig grotta i botten,?: