Klösträd

Klösträd billigt till katten ✓ Aktivera din katt med ett stort och högt klösträd ✓ Mängder av speciella klösmöbler, roliga klöspelare och galoppträd till bra pris ✓ Klöstunnor, klösbrädor, katträd och klätterställningar i olika material och utföranden ✓ Köp klösträd billigt till din katt

 

Klösträd och klösmöbler till katten

Ett klösträd eller klösmöbel ger katten möjlighet att hoppa, klättra och leka. Speciellt om du har en innekatt kan ett speciell plats för att klösa och leka spela stor roll för din att. Det ger också katten en säker och komfortabel plats att var på under dagen. Katter älskar att spendera tid på höga ställen men ofta finns inte sådana naturligt i hemmet. Då kan ett klösträd som är byggt just för katter var en bra investering. Ett högt klösträd med flera nivåer ger katten möjlighet att studera omgivningarna i lugn och ro. Där kan den också känna sig trygg och få vara ifred.

Klösträdet ger katten möjlighet att markera sitt revir genom att klösa på det. Samtidigt blir kattens klor rengjorda och trimmade. Om din katt verkar uttråkad kan en kattleksak som man enkelt fäster på klösmöbeln vara en bra idé. Tänk på att placera katträdet i anslutning till ett fönster, vilket ger katten möjlighet att studera vad som händer utomhus från sitt högt placerade plats uppe i trädet.