Luxucat SK-19A klösträd beige

Some say cat's have their own Ferrari's... We heard it is LUXUCATStor och jättefin klösmöbel med 3 runda bäddar och 2 hammockar. Passar hemmet med flera katter då det finns flera viloplatser i olika?:

SEK4,995.00
Buy
 

Relaterade produkter

Luxucat SK-17 klösträd grey

Luxucat SK-17 klösträd grey
SEK3,895.00

Superfint klös från Luxucat!Lagom stor och jättefin klösmöbel med två mysiga hängmattor i toppen. Passar hemmet med flera katter då det finns flera viloplatser i olika höjder. Denna möbel har?:

Klösmöbel San Diego Royal Creme

Klösmöbel San Diego Royal Creme
SEK699.00

Hip design and beautiful light colours!San Diego är en härlig liten kattmöbel, en klösmöbel med sisalmatta och modern design! Sisalmattan är skön att klösa på och inuti är den klädd med extra?:

Badalona beige klösträd

Badalona beige klösträd
SEK499.00

Ett klassiskt klösträd från Trixie!Snyggt mellanstort klösträd i klassisk beige färg som gör sig fint i hemmet och smälter in med inredningen.Badalona kan med fördel ställas mot en vägg, ett?:

Klösmöbel Zentangle

Klösmöbel Zentangle
SEK1,599.00

Klösmöbel i Zentangle-serienFin klösmöbel till din katt som gör sig bra i hemmet. Zentangle har en fin vit och grå färg med en grafisk Zentagle-katt på långsidan. Den långa klöspelaren är extra?:

Kattklös Petrebels Portland 92cm Cappucino

Kattklös Petrebels Portland 92cm Cappucino
SEK1,599.00

Passar bäst för små katter och kattungar. Stativet har en spännande tunnel som erbjuder lek, en soffa och en säng ger goda möjligheter till vila.

Dagmar klösträd

Dagmar klösträd
SEK2,299.00

Kattens No.1 är en dansktillverkad serie klösträd av högsta kvalité.Dagmar är ett av de mer efterfrågade träden, på grund av de många mysiga hängmattorna och stilrena utseende. Många katter?:

Bananaleaf Klösmöbel 3

Bananaleaf Klösmöbel 3
SEK3,195.00

Bananaleaf Klösträd - originalet från Karlie - snyggt, enkelt och hållbart!Bananaleaf klösträd 3 är en klösmöbel av hög kvalitét som passar fint i hemmet. Klösträdet har fyra viloplatser och?: