Kattklös Petrebels Bungalow 180cm Cappucino

Klösmöbel med en bra höjd, tjocka stolpar, massivt sisalrep och många utforskningsmöjligheter. Perfekt klostativ för stora katter som Maine Coon.

SEK4,899.00
Buy
 

Relaterade produkter

Takfäste för snedtak

Takfäste för snedtak
SEK499.00

Takfäste för snedtak.OBS! Passar endast till klösträd från märket Kattens No.1

Bananaleaf Klösmöbel 1

Bananaleaf Klösmöbel 1
SEK1,299.00

Bananaleaf Klösträd - snyggt, enkelt och hållbart!Bananaleaf klösträd modell 1 är en lite enklare modell av klösträd av hög kvalitét som passar fint i hemmet. Klösträdet har en öppen sovplats?:

Ivan klösmöbel

Ivan klösmöbel
SEK559.00

Klassisk och stilren klösmöbelIvan är en mellanstor och klassisk klösmöbel med sisalpelare för klösmöjlighet samt en spanarplats längst upp som även lämpar sig för en liten catnap. Klösträd?:

Trixie Nita Klösträd Ljusgrå

Trixie Nita Klösträd Ljusgrå
SEK1,499.00

Klösmöbel med två grottor, en bädd och plattformar för din katt att utforska! En klösmöbel mer flera smarta funktioner: bland annat erbjuder den din katt flera mysiga sov- och viloplatser, förutom det stimulerar den din katts klösbehov och gör det möjligt för din katt att klättra och hålla utkik. Längd: 147 cmAnvändningKlösmöbel till katt

Klöstunna stor vit

Klöstunna stor vit
SEK1,499.00

Klösmöbel från Trixie med flera våningar.Toppenfin klöstunna med tre krypin med beige sisaldel och vitt lurv inuti. Snygg i hemmet och sovplatsen högst upp brukar bli väldigt populär.Storlek:100?: